Propspeed

More Speed, Less Fuel

Propspeed is het originele coatingsysteem voor propeller en running gear, speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat aangroei van de zee zich hecht aan metalen oppervlakken onder de waterlijn.

Propspeed is een foul release coating, dus het is niet schadelijk voor het zeeleven. Deze coatings hebben oppervlakte-eigenschappen die ervoor zorgen dat aangroei-organismen zich niet (goed) kunnen hechten op de coating. De toplaag op het Propspeed-systeem heeft een ultraglad oppervlak.

De effectiviteit van Propspeed hangt af van de bewegingen van uw boot – hoe vaker u hem gebruikt, hoe beter Propspeed presteert. Propspeed onderscheidt zich van de concurrentie door de uitzonderlijk sterke chemische en fysische binding tussen de metalen ondergrond, de primer en de top coat – dit zorgt ervoor dat de Propspeed coating ook daadwerkelijk blijft zitten.

Gallerij

ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING

Bescherming tegen zowel maritieme groei als corrosie voor alle metalen gedeelten onder water.

SUPERIEURE HECHTING OP METAAL

Een sterke langdurige hechting op metalen is wat Propspeed ongeëvenaard maakt ten opzichte van andere producten op de markt.

MEERDERE SEIZOENEN

Duurzame oplossing die, mits correct toegepast en onderhouden, metalen gedeelten onder water gedurende 1-2 jaar beschermt.

BIOCIDEVRIJ

Foul-release, geen antifouling. Vervuilende coatings gebruiken fysieke middelen om vervuiling te verminderen, waardoor een oppervlak ontstaat dat moeilijk te hechten is voor mariene organismen.

HOOGWAARDIG SYSTEEM

Gespecialiseerde coatingtechnologie: het originele en nog steeds het beste foul-release-systeem dat al meer dan 21 jaar wereldwijd wordt vertrouwd.

MEER INFORMATIE INWINNEN?

Het Propspeed Resource Center biedt u alle nodige informatie over producten, applicatie, te volgen trainingen en meer.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op:    https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
    nl_NLDutch