Exclusief bij YEC: Q Sanding Technologies – tot 5x sneller én met perfect resultaat!

Q Sanding Technologies biedt u een unieke oplossing voor het machinaal schuren van rondingen of moeilijk bereikbare plekken. Zo heeft de Q-Backingpad een gepatenteerde flexibele rand en een speciaal afgerond design waarmee met gemak elke ronding strak geschuurd kan worden. De Q-Sander is een kwalitatief hoogstaande schuurmachine.

Gecombineerd met de gepatenteerde Q-Backing pad zijn veel van de rondingen die vroeger met de hand geschuurd moesten worden nu machinaal te schuren. Zo krijg je niet alleen een beter resultaat, maar ben je gemiddeld ook nog eens tot vijf keer sneller klaar met het schuurwerk. De Q-Softpads, leverbaar in 5 en 10mm, worden handgemaakt in Duitsland.

De Q-Sander is perfect toepasbaar in de maritieme industrie. Bij rondingen groter dan 35mm in bijvoorbeeld verschansingen, patrijspoorten, railings, stijl lijnen en meubels is de Q-Sander een absolute meerwaarde en zul je veel tijdswinst boeken en bovendien de kwaliteit van het schuurwerk verbeteren. Kortom; de Q-Sander is dé schuurmachine bij alle toepassingen waarbij het schuren van de rondingen een uitdaging is.

Download hier de flyer voor meer informatie

Neem contact met ons op om te bestellen of voor meer informatie:

info@yec.nl
+ 31 (0)527 24 26 66
De Meerpaal 28
9206 AJ Drachten

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch