123 Profit

Wij vinden het belangrijk dat u het optimale uit uw bedrijf haalt. Op basis van klantvragen en wensen hebben wij het 123 Profit concept gelanceerd.

Met ons concept ondersteunen wij u in al uw bedrijfsprocessen. Ons concept richt zich op drie kritische succesfactoren om u volledig te ontzorgen en uw zaak te optimaliseren.

1 PAKKET OPTIMALISATIE

YEC analyseert uw core business en bedrijfsprocessen en geeft u advies op maat over uw inkoop en de meest gunstige prijs-kwaliteit-verhouding. Voordelige producten waar mogelijk, hoogwaardige producten waar nodig. Met onze kennis over jachtbouw zijn wij de partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste coatings en materialen voor de juiste werkzaamheden.

 

2 PROCES MONITORING

Krijg glashelder inzicht in de kostenkant van uw bedrijfsprocessen met onze online Verbuiksmonitor. Deze tool geeft u belangrijke managementinformatie over uw verbruik en hierin kunt u zich benchmarken met branchecijfers. Zo heeft u in één oogopslag inzicht in uw verbruik en kunt u eenvoudig vaststellen waarin u kunt besparen. Voor extra rendement staan onze gespecialiseerde adviseurs voor u klaar.

3 FULL SERVICE MAGAZIJNBEHEER

Wij passen onze diensten aan op uw wensen. Welke vorm van levering u ook wenst, wij regelen het. Just in time leveringen zijn onze expertise, wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt. Onze accountmanagers nemen met u, indien nodig, wekelijks de planning op en adviseren u in de voorraad

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch