Awlgrip Quick Build

Quick Build Multi-Color Primer

Quick Build is een hoogwaardig primer-systeem voor jachten, ontwikkeld om een ​​snelle en gemakkelijke applicatie te bieden.

Met slechts zes basiskleuren kan Quick Build nauw aansluiten bij elke gekozen kleurafwerking, waardoor het aantal fasen dat nodig is om uitstekende resultaten te produceren, wordt verminderd.

  • Kan rechtstreeks op bepaalde ondergronden worden aangebracht zonder dat andere primers nodig zijn
  • Met Quick Build kan een volledig systeem worden bereikt in één dag, van de voorbereiding van de ondergrond tot het aanbrengen van de toplaag
  • Leverbaar in vele kleuren welke aansluiten bij de gekozen topcoat kleur, draagt hierdoor bij aan een snellere dekking

Technologie

Gemeenschappelijke basis met verschillende activators en converters.

  • 3-componenten polyurethaan primer
  • 2 variaties: sealer (non-sanding) en surfacer (sanding)

Gebruik Quick Build Sealer Primer voor kleine componenten en productieomgevingen, snel, flexibel en gemakkelijk aan te brengen. Ook te gebruiken op verouderde ondergronden of oppervlakken.

Dankzij de veelzijdigheid van Quick Build kan het functioneren als primer in zowel afdichtings- als oppervlaktesystemen, voor een snelle en gemakkelijke afwerking.

Door verschillende converters en activators te gebruiken, kan Quick Build worden aangebracht als sealerprimer of surfacerprimer, voorafgaand aan het aanbrengen van Awlgrip topcoats.

Deze flexibiliteit geeft fabrikanten en applicateurs de mogelijkheid om hun productportfolio te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en snelle en aangepaste kleurkeuzes te leveren aan de schipper.

Met Quick Build kan een volledig systeem worden bereikt in één dag, van de voorbereiding van de ondergrond tot het aanbrengen van de toplaag.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op:    https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
    nl_NLDutch