Lightspeed

Lightspeed logo

Houdt uw lichten het hele seizoen helder

Onderwaterlichten zijn net zo gevoelig voor vervuiling van de zee als elk ander onderwateroppervlak, wat  kan resulteren in verminderd zichtbaar licht. Bovendien kunnen pogingen om zeepokken te verwijderen resulteren in beschadigde verlichtingscomponenten.

Lightspeed is een transparante coating die voor booteigenaren een gemakkelijke en betaalbare manier is om onderhoud te verminderen, hun investering te beschermen en de prestaties van het verlichtingssysteem te behouden. Lightspeed wordt onderschreven door Lumishore.

Het is aangetoond dat Lightspeed drie keer zijn winkelwaarde bespaart aan onderhoudskosten, bovenop de niet-kwantificeerbare schade aan mariene ecosystemen die wordt veroorzaakt door traditionele aangroei werende producten.

Lightspeed voorbeeld op Lumishore verlichting

Gallerij

GOEDGEKEURD EN GETEST DOOR LUMISHORE

Goedgekeurd en getest door Lumishore om er zeker van te zijn dat er geen daling is qua lichtopbrengst, geen kleurverschuiving of nadelige effecten op de prestaties van het verlichtingssysteem zijn.

MET DE FOUL-RELEASE VAN PROPSPEED

Ontwikkeld op basis van de originele technologie van de foul-release coating, met dezelfde belofte van bewezen prestaties als ervaren door kapiteins en booteigenaren over de hele wereld.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Het aanbrengen van Lightspeed kan in 3 eenvoudige stappen worden voltooid: 1. Reinigen – 2. Aanbrengen – 3. Laten drogen. Er is slechts één dunne laag nodig om een effectieve bescherming tegen vervuiling te bieden.

BIOCIDEVRIJ

Foul-release, geen antifouling. Vervuilende coatings gebruiken fysieke middelen om vervuiling te verminderen, waardoor een oppervlak ontstaat dat moeilijk te hechten is voor mariene organismen.

LANGE LEVENSDUUR

Terwijl onderwaterverlichting een steeds langere levensduur heeft, belooft Lightspeed ook een zorgeloze 12-24 maanden met minder onderhoud.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op:

    MEER INFORMATIE INWINNEN?

    Het Propspeed Resource Center biedt u alle nodige informatie over producten, applicatie, te volgen trainingen en meer.

    Lightspeed is een product van:

    https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
    nl_NLDutch