123 Profit

Wij vinden het belangrijk dat u het optimale uit uw bedrijf haalt. Hiervoor hebben wij het 123 Profit concept gelanceerd. Deze is gebaseerd op de meest voorkomende klantvragen en wensen. Met dit concept ondersteunen wij u in en optimaliseren wij al uw bedrijfsprocessen.

Het 123 Profit concept richt zich op drie kritische succesfactoren om u volledig te ontzorgen en uw zaak te optimaliseren:

1 OPTIMIZATION PACKAGE

YEC analyseert uw core business en bedrijfsprocessen. Wij geven u advies op maat over uw inkoop en de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Dit betekent dus: voordelige producten waar mogelijk en hoogwaardige producten waar nodig. Met onze expertise over jachtbouw zijn wij de partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste coatings en materialen voor de juiste werkzaamheden.

 

2 PROCESS MONITORING

Krijg glashelder inzicht in de kostenkant van uw processen met onze online Verbruiksmonitor. Deze tool geeft u belangrijke managementinformatie over het verbruik binnen uw organisatie. Tevens kunt u zich benchmarken door middel van branchecijfers. Daarmee heeft u in één oogopslag inzicht in uw verbruik en kunt u eenvoudig vaststellen waarin u kunt besparen. Voor extra rendement staan onze gespecialiseerde adviseurs voor u klaar.

 

3 FULL SERVICE WAREHOUSE MANAGEMENT

Wij passen onze diensten aan op uw wensen. Daarmee komt u niet voor ongewenste verassingen te staan. Welke vorm van levering u ook wenst, wij regelen het. Just in time leveringen zijn onze expertise, wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt. Bovendien nemen onze accountmanagers , indien nodig, wekelijks de planning op en adviseren u over de voorraad.

Kortom, met ons 123 Profit concept optimaliseert u uw bedrijfsprocessen. Zo krijgt u advies op maat over uw inkoop, inzicht in uw kosten met de Verbruiksmonitor en kiest u eenvoudig een vorm van levering.

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
en_GBEnglish