Anza

Het is ANZA’s doel om verven en schilderen lichter en makkelijker te maken. Dit begon allemaal in 1946 op kleine schaal. Maar vandaag de dag is ANZA marktleider in schildersbenodigdheden in de Benelux.

Het aanbod van ANZA bestaat uit professionele schildersbenodigdheden waaronder; kwasten, verfrollen en overige tools voor de verfklus. Bij ANZA staat innovatie voorop, zodat schilders altijd zo snel mogelijk en met de minste inspanning het mooiste resultaat kunnen bereiken.

Kwasten

ANZA kwasten zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. Hiervoor meet ANZA eerst alle kenmerken en luistert daarna zorgvuldig naar ervaren schilders. Deze betrekken ze vervolgens bij het ontwerpen van de ANZA kwasten voor het beste resultaat.

Verfrollen

ANZA heeft voor ieder te verven oppervlak een perfecte verfrol ontwikkeld: wit voor gladde ondergronden, groen voor muren en plafonds met een kleine structuur en roze voor ruwe ondergronden.

Schildersbenodigdheden

De tools van ANZA zijn eenvoudig in gebruik, duurzaam en slim. Ze zijn speciaal ontwikkeld om rug en schouders te sparen terwijl u hoger kan rijken en sneller kan werken. Gereedschap dat handiger in gebruik is resulteert immers in eenvoudiger en leuker werk en een beter resultaat.

 

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch