Awlgrip Quick Build Yachtprimer

Quick Build Multi-Color Yachtprimer

Quick Build is een hoogwaardige yachtprimer, ontwikkeld voor een snelle en eenvoudige toepassing.

Met slechts zes basiskleuren kan de Quick Build yachtprimer nauw aansluiten bij elke gekozen kleurafwerking. Het aantal fasen dat nodig is voor uitstekende resultaten vermindert daardoor.

  • Kan rechtstreeks op bepaalde ondergronden worden aangebracht zonder dat andere primers eerst nodig zijn
  • Met Quick Build kan een compleet systeem worden bereikt in één dag. Van de voorbereiding van de ondergrond tot het aanbrengen van de toplaag
  • Leverbaar in vele kleuren die aansluiten bij de gekozen topcoat kleur. Het draagt daardoor bij aan een snellere dekking

Yachtprimer Technologie

Quick Build bestaat uit een gemeenschappelijke basis met verschillende activators en converters.

  • 3-component polyurethane primer
  • 2 variations: sealer (non-sanding) and surfacer (sanding)

Gebruik Quick Build Sealer Primer voor kleine componenten en omgevingen. Snel, flexibel en makkelijk aan te brengen. Ook te gebruiken op verouderde ondergronden of oppervlakken.

Dankzij de veelzijdigheid van Quick Build kan het functioneren als yachtprimer in zowel afdichtings- als oppervlaktesystemen. Dit zorgt ook voor een snelle en eenvoudige afwerking.

Quick Build kan worden aangebracht als sealerprimer of surfaceprimer, voorafgaand aan het aanbrengen van Awlgrip topcoats. Dit komt doordat het gebruik maakt van verschillende converters en activators.

Dit geeft fabrikanten en applicateurs vervolgens de mogelijkheid om hun product portfolio te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en snelle en aangepaste kleurkeuzes te leveren aan de schipper.

With Quick Build, a complete system can be achieved in one day, from substrate preparation to topcoat application.

Are you interested?

Neem contact met ons op:

    https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
    en_GBEnglish