Graco

Graco is een wereldwijde marktleider in systemen en componenten voor het behandelen van materialen. Hiervoor wijden ze zich aan een productie van wereldklasse. Ze produceren hoogwaardige apparatuur voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en spuiten van vloeibare poeder producten.

Zo ontwerpen en maken ze duizenden producten voor de behandeling van vloeistoffen. Dit doen ze voor sectoren die ze over de hele wereld bedienen. Onder deze sectoren vallen: doe-het-zelf, aannemer, onderhoud voor voertuig en zware apparatuur en industrie, productie en verwerking.

Graco legt de lat hoog voor een breed scala aan toepassingen. Hieronder vallen onder andere: spuitafwerking en verfroulatie, smering, dichtings- en kleefmiddelen en sanitaire verwerkings- en voedingsapparatuur voor aannemers. Ook investeren ze in het beheer van vloeistof en bieden zo continu innovatieve oplossingen.

Innovatie betekent betere producten

Vandaag de dag is innovatie nog steeds een drijvende kracht bij Graco. Zo zijn ingenieurs en technische experts elke dag bezig met innovatie om nieuwe ideeën en technieken te onderzoeken of te verfijnen. Ook vragen de afdelingen verkoop, marketing en onderhoud naar de inzichten van de klant om zo steeds te kunnen blijven verbeteren.

Als gevolg resulteert dit in innovatie van producten en apparatuur die leidend zijn in de branche met technologisch geavanceerde functies, een vernieuwend ontwerp, hoge prestaties en eersteklas betrouwbaarheid.

Graco’s Missie

Graco wil zorgen voor een duurzame en rendabele groei voor hun klanten. Hun missie is wereldleider in producten en pakketten voor het beheren van vloeistoffen in hun doelmarkten te worden. Om dit te behalen zijn de groeistrategieën van Graco op lange termijn als volgt:

  • Investeren in nieuwe producten
  • Het aanboren van nieuwe markten
  • Verder uitbreiden op wereldschaal
  • Het doen van overnames

Hier hebben ze een aantal kernwaardes voor opgesteld, zoals: kwaliteit, continu verbeteren, besluitvorming die alleen op feiten gebaseerd is, resultaatgericht en klantgericht.

Graco’s Belofte

Achter elke levering gaat een belofte schuil van eersteklas service. Graco is op een sterke basis van waarden gebouwd, die alles wat ze vandaag de dag doen, blijven omschrijven. Het resultaat hiervan – innovatie, kwaliteit en A+ service – is de belofte van Graco.

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch