Jotun

Jotun logo

Jotun staat garant voor een optimale bescherming van uw bezit. Dit doen ze door producten aan te bieden die eigendommen er aan de ene kant niet alleen beter uit laten zien, maar aan de andere kant ook een lange levensduur garanderen. Zo produceert, verkoopt en distribueert Jotun binnen- en buitencoatings aan consumenten en professionals.

Jotun is verdeeld in 7 regio’s die de verkoop van Decoratieve Coatings en Prestatie Coatings verzorgen. Ze hebben 37 productiebedrijven in 21 landen en daarnaast 64 firma’s in totaal in 45 landen. Ze worden zelfs in meer dan 100 landen ter wereld vertegenwoordigd.

Jotun’s Assortiment

Jotun stelt het assortiment zo samen dat het aan de meest recente industrie normen voldoet. Hier is duurzaamheid van groot belang bij en dit houden ze altijd in hun achterhoofd. Ze specialiseren zich op decoratieve coatings voor een duurzame en mooie finish, coatings voor het beschermen van metaal tegen corrosie en vuil en daarnaast brandbescherming van staal.

Om elke sector zo goed mogelijk te bedienen, hebben ze hun markt verdeeld in een paar branches, waarvan wij de volgende lijnen in ons assortiment hebben:

  • Jotun Marine Coatings is ’s werelds grootste aanbieder van maritieme coatings. Hierbij richten ze zich aan reders en management bedrijven voor nieuwbouw, docking en seastock.
  • Jotun Protective Coatings beschermt bezittingen in sectoren zoals offshore, energie, infrastructuur en de koolwaterstofproces industrie worden beschermt door middel van.

Ecologisch Verantwoord

Terwijl het bedrijf continu stappen neemt om bezit beter te beschermen, nemen ze nog grotere stappen om ons milieu te beschermen. Dit noemen ze de Jotun GreenSteps – stappen die een groot verschil maken voor de wereld die we allen delen.

Jotun: voor het beschermen van oppervlaktes in woning, scheepvaart en industrie.

 

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch