Mascoat

Mascoat Logo

Mascoat zet zich in om nauwkeurig ontworpen, op maat gemaakte coatings te leveren. Dit is wat Mascoat producten wereldwijd de beste keuze maakt. Ze bedienen een breed scala aan sectoren met hun coatings. Deze hebben het doel om industriële, commerciële, maritieme en autosubstraten over de hele wereld te isoleren en te beschermen.

Al meer dan 25 jaar voegen de toonaangevende experts van Mascoat technologie, ervaring en grondige tests bijeen om de beste coatings op de markt te bieden voor thermische isolatie, condensatie bescherming, weersbestendigheid en geluidsbeheersing. Het team bestaat uit een combinatie van experts en ingenieurs en uitstekend bekwaam verkoop- en ondersteunend personeel.

Mascoat levert geen ‘one size fits all’ coatings, maar ontwerpt en vervaardigt een productlijn die voldoet aan de markt specifieke behoeften. Ze produceren al hun prestatie coatings zelf in hun moderne faciliteit. Hierbij handhaven ze strenge controles op kwaliteit bij elke stap van het proces.

Mascoat’s Testen

Alle Mascoat producten zijn getest volgens de hoogste normen en het is bewezen dat ze energie besparen, personeel beschermen, corrosie voorkomen en zowel tijd als geld besparen. Dit zorgt voor een naadloos proces met garantie dat ze de best mogelijke producten leveren van de hoogste kwaliteit. Een deel van hun test faciliteit is geheel gewijd aan de duurzaamheid van hun producten. Dit laat zien dat hun coatings een lange levensduur hebben maar ook bestand zijn tegen de meedogenloze elementen waar ze in de echte wereld mee te maken krijgen. Ook laat het zien dat de producten jaar na jaar consistent kunnen presteren.

Mascoat streeft ernaar om nieuwe producten te maken die de gewenste doelen van hun klanten bereiken. Op basis van feedback werkt hun R&D afdeling constant aan een verbetering in prestaties, bescherming en duurzaamheid van hun producten. Ze weten precies hoe hun coatings presteren omdat ze ze testen om de capaciteiten te garanderen.

Een Mascoat product klaart de klus!

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch