Navigeren Naar Perfectie: De Riwax Workshops Door YEC/Altac Coating Group

Al jaren staat de firma YEC/Altac Coating Group bekend als uw betrouwbare Riwax-distributeur, en elk jaar brengen we deze expertise naar de watersportwereld door het organiseren van workshops en clinics. Deze evenementen, ontwikkeld in samenwerking met onze Riwax-dealers, zijn enorm populair geworden onder watersportenthousiastelingen die elk jaar opnieuw graag deelnemen.

 

Tijdens deze interactieve sessies duiken de deelnemers diep in het Riwax-stappenplan, waarbij ze leren hoe ze hun boot kunnen herstellen tot een staat die bijna nieuw lijkt. Van theorie tot praktijk, het Riwax-team demonstreert elke stap op een boot, waarna ze klaarstaan om alle individuele vragen te beantwoorden, zodat elke boot weer kan stralen.

 

Bovendien biedt Maarten speciale Riwax Clinics aan voor werknemers van onze dealers, zodat ook zij hun klanten optimaal kunnen adviseren met de nieuwste kennis.

 

Voor meer informatie over onze workshops en clinics, en hoe we u, uw klanten en werknemers kunnen helpen excelleren in bootonderhoud, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Samen zetten we koers naar succes op het water.

https://yec.nl/wp-content/themes/yachtsailing
nl_NLDutch